Naposled jsem si nechal palit CWG u cwg-shop.cz a musim rict, ze jsem u tohoto vyrobce taky v rozpacich, jestli jeste vyuzit jejich sluzby v budoucnu. Ucinil jsem objednavku, poslal jsem vzor a popis jak bych chtel objednavku doplnit a zpracovat, na druhy den mi prisla graficka korektura, schvalil jsem ji a tesil se na nove kolecka. Kdyz se dalsi tri dni nic nedelo a stav objednavky se nemenil, bylo mi to podivne a oslovil jsem vyrobce, nacez mi bylo sdeleno ze doslo u nich k technickym potizim trvajicim dva dny a ze tim padem budou vsechny objednavky opozdeny. Trochu me zaskocilo, ze vyrobce nedovedl poslat email, sms, cokoliv a informovat me o tom sam, ale rikam si, ok, tak snad si daji alespon ted zalezet. Nedali. CWG byli vypaleny 7 dnu po predani do vyroby, kdyz jsem si je vyzvedl, kvalita me nijak neomracila, skutecne se mi zdaji hodne mdle a nevyrazne, sice jich udelali par navic, coz ovsem vyvazilo to, ze jsem nasel dokonce i vyslovene zfusovane kousky, na jednom dokonce chybelo jedno pismeno z nicku. Sice jsem dostal k objednavce propisku s nickem, ale na to nehraju, ja bych radeji poradne, kvalitni kolecka, o bonusy nutne nestojim... V porovnani z predchozim palenim 2x u Kavalira jsou skutecne kolecka hodne znat nizsi kvalitou... Nicmene, u Kavalira to bylo taky zabavne, ale paleni v pohode, kvalitni...